خدا رو شکر همه ی ما خودخواهی رو از اجدادمون به نحو احسن به ارث بردیم. به قول یه بزرگی: "همه ی ما از نسل قابیل برادر کشیم". اما وای به روزی که این خوخواهی تبدیل به خودشیفتگی و خودپرستی بشه

یکی از بزرگترین مشکلات روانشناختی که خودم اخیراً بهش پی بردم وسواسه. شاید به نظر خیلی ساده برسه اما امکان داره توی هر رفتاری ریشه بدونه. به طور کلی می تونیم مقوله ی وسواس رو به شکل تعمیم یافته ش به اعتیاد منتج بدونیم. امیدوارم این موضوع رو جدی بگیرید چون واقعاً تهش به مسئله بغرنجی تبدیل میشه.

البته اینجا قصد نداریم در مورد وسواس صحبت کنیم چون یکی از تخصصی ترین اختلالاتیه که نیاز به موشکافی و درمان دقیقی داره.

منظور من صرفاً وسواس فکری و افراط گرایی در مورد بعضی از رفتارهاست که در اینجا نگاه موردی به خودشیفتگی داریم.

اینکه بدونیم چطور باید خودشیفتگی رو کنار بذاریم نیاز به مشاوره داره اما اینکه چطور با افراد خودخواه کنار بیایم موضوعیه که قراره با 6 تا نکته مهم، راهی رو برای آرامش بیشتر خودمون در مواجهه با این دسته افراد پیدا کنیم.

یادمون نره که تمامی مطالب روانشناسی و حتی روانپزشکی برای اینه که به آرامش برسیم و به راحتی سر روی بالش بذاریم. پس بابت هیچ چیزی خودتون رو ناراحت نکنید حتی اگه ممکنه باعث ناراحتی یکی دیگه بشید.

بسیار خب؛ احساس می کنم مقدمه ی خوبی بود برای این موضوع که چطور باید با آدم های خودخواه - که خودمون هم یکی از اونهاییم- رفتار مناسبی داشته باشیم.

براتون یه مطلب اینجا می ذارم و یه ویدیو هم اینجا.

امیدوارم ازشون استفاده کنید و با دوستاتون هم به اشتراک بگذارید.

راستی یادتون نره که می تونید کلی محتوای جذاب و مختلف در همین زمینه های روانشناسی رو توی سایت و اپلیکیشن "نوکو" پیدا کنید. نظراتتون رو با ما در میون بذارید. خلاصه که نوکو رو زیر و رو کنید دیگه.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روبو بلاگ Academic Learning نگین کویر دهکده لوازم ارايشي Christopher بانک پروژه Mario نمونه سوالات آزمون ادواری فنی و حرفه ای پداگوژی عمومی ( مربیگری ) با رویکرد CBT