اگر بخوایم از دید سنتی به قضیه نگاه کنیم، احتمالاً شما هم مثل من ماما رو با قابله اشتباه میگیرید. و خب به فراخور همون ترسهای سنتی و خرافات، به احتمال زیاد حتی اسم ماما هم موجب هراس میشه.
در اینجا قصد داریم برای شفاف سازی و درک صحیح تخصص مامایی، ویژگیها و تفاوتهای اون با تخصص ن و زایمان رو بیان کنیم:
به طور کلی میتوان گفت حیطهی وظایف ماما مشاوره و آموزش شرایط و روشها از زمان پیش از بارداری تا 6 سالگی کودک است. و طی این مدت، هر زمان که نیاز به تشخیص ویژه، مراقبتهای خاص و یا جراحی وجود داشته باشد، بیمار به متخصص ن ارجاع داده خواهد شد.
متخصص ن اغلب با تجویز دارو سعی بر رفع مشکل دارند درحالی که ماماها با استفاده از شیوههای فیزیکی و احساسی در بهبود حالات مادران میکوشند.
میشه به این نکته هم اشاره کرد که ماما بسیار راحتتر در دسترسه در حالی که امکان مراجعه به متخصصهای ن -به دلیل مشغلههایی که دارند- در هر زمانی وجود نداره.
البته اینجا به طور کلی تفاوتها و تخصصهای هرکدوم از این دو حرفه رو بیان کردیم اگر دوست دارید دقیقتر از حیطه اختیارات و عملکردهای این عزیزان مطلع بشید، پیشنهاد دارم این مطلب رو هم مطالعه کنید.
حالا جریان چیه که انقدر در مورد ماما صحبت میکنیم؛ پیشنهاد میکنم به «نوکو» سر بزنید و ببینید چه امکانات جالبی براتون تدارک دیده شده.
راستی؛ شاید به درد شما نخوره ولی ممنون میشم ما رو به کسایی که میشناسید و این برنامه میتونه به دردشون بخوره معرفی کنید.
درباره این سایت